Fotografie - www.StudioGreft.nl

Ga naar de inhoud

Fotografie

Fotografie
Op verzoek, maak ik een fotoreportage van een bijzondere gebeurtenis. Jubileum, familiedag, boottocht, bedrijfsproces, enzovoort. Voor eigen gebruik, als dierbare herinnering of om een commerciële reden.

Voor site's zijn foto's essentieel. Deze moeten van uitstekende kwaliteit zijn en iets zeggen.

Te vaak kijken we met kennis over de materie naar de eigen foto's. We weten wat er staat en waar het om gaat en dus lijkt de foto goed. Als iemand anders mee kijkt, gaan we vaak toelichten en uitleggen. Op je website krijg je die kans niet. Toont de foto dan wat je wilt laten zien ?

Soms ook toont een foto veel meer dan je wil laten zien. De rommel er om heen is niet weg gehaald. De verpakking ligt nog op tafel of op de grond. En toch zien we dat vaak niet als we onze 'eigen' foto beoordelen.

Vaak zeggen mensen; 'Daar heb ik wel een foto van' en als we die dan samen kritisch bekijken, komen we tot de ontdekking dat het echt niet geschikt is voor de site.

Daarin ben ik inmiddels gespecialiseerd. In die gevallen maak ik, als de opdrachtgever wil, foto's voor de site.

Bekijk eens rustig het fotoboek. Het geeft een beeld hoe ik naar dingen kijk en hoe ik het vast wil leggen. Tevens zegt het iets over de technische kwaliteit van de foto's.
© 2018 ~ Mijn hobby's in publiek domein
Terug naar de inhoud